Julens åbningstider

Synoptik Birkerød holder normale åbningstider i December.

Man -fre 10-18
lør 10-14

Velkommen til Synoptik på Hovedgade 35


Hos os finder du et stort udvalg af briller og solbriller samt kontaktlinser. Alle vores brilleglas, stel og linser er håndplukkede med fokus på høj kvalitet og til priser, der er til at betale.

Vi kan desuden som eneste optikerkæde tilbyde en synsprøve og et kontaktlinsetjek, der er certificeret af Dansk Standard. Vores autoriserede optikere er nøje udvalgt for at sikre, at du som kunde altid får de bedste betingelser for et godt syn. Og vores brille-stylister, som er uddannet af Dennis Knudsen, yder personlig vejledning, så du er sikker på at få briller, der klæder dig fra vores store udvalg af kendte mærker og egne designs.

Køber du nye briller, følger der en bytteservice og gratis eftersyn med i købet. Bruger du kontaktlinser, kan vi tilbyde dig Danmarks største udvalg, samt et kontaktlinseabonnement, hvor du bl.a. får 25% rabat på briller og solbriller.

Kig forbi og prøv solbriller, briller og kontaktlinser eller et synstjek og få et godt råd med på vejen. Vi glæder os til at se dig i butikken.

 

Lodret line
Synoptik

Synoptik Birkerød logo 2015
 
Adresse:
Hovedgaden 35 
3460 Birkerød

Kontakt:
Telefon: 4581 8137
E-mail: 111@Synoptik.dk
Internet: Direkte link

Åbningstider:

 

Man-Fredag     10:00-18.00
Lørdag   10:00-14.00

 

 
Briller, brilleforretninger, optikere,  
 synsprøver, synstest, kontaktlinser